WIE
 Facebook


Nieuw PR-bureau Melman Communications

Sinds 2006 kunnen de Nederlandse en internationale wijnbranche gebruik maken van de diensten van een nieuw in wijn gespecialiseerd PR-bureau, Melman Communications genaamd. Oprichtster is Ghislaine Melman, voorheen werkzaam bij de Koninklijke Marine, Tot-PR, Sopexa en Poot Agenturen.

Melman was in het verleden als account manager verantwoordelijk voor diverse grote accounts zoals o.a. Zuid Afrikaanse wijnen t.b.v. de Scandinavische markt, Roussillon wijnen, Franse wijnen, de Nieuwe School van het Rhône-dal en wijnen uit de Languedoc. In haar laatste functie als PR-manager bij Poot Agenturen was zij verantwoordelijk voor promotie en PR-activiteiten op corporate niveau en voor speciale projecten waaronder de introductie van de "Arrogant Frog" wijn bij Gall & Gall.

Naast generieke promotiecampagnes voor wijnstreken of landen, is het bureau gespecialiseerd in de belangenbehartiging van wijnproducenten, -importeurs en andere met wijn gerelateerde bedrijven. Melman Communications onderscheidt zich hierbij door het leveren van originele oplossingen en een hoge servicegraad. Daartoe beschikt Melman over de nodige vakkennis; zij is sinds 1998 vinoloog en volgt momenteel WSET’s Diploma Course. >> lees meer

 
Facebook Linkedin Twitter Instagram